Dejlige ture

Ja -på  alle årstider kan den skønne Øland Skov bruges til herlige fritidsaktivitet.   

Hele året rundt er der utrolig smukt, og masser af fuglesang og andet dyreliv.


Læg også mærke til FRODES EG, som står langs rød rute i Skovriderskoven. FRODES EG er plantet i 1999 til minde om min bedstefar Frode Hansen, som købte Oxholm Gods i 1962.


I kan gå, løbe eller cykle. Husk at hunde altid skal føres i snor uanset race.

Det er også tilladt at ride på stierne, men kun i skridt og med tilladelse fra ejeren.

Brug venligst de 3 parkeringspladser, som nu er markeret med P skilt. Det er ikke tilladt at holde foran bommene, da det kan genere vores arbejde i skoven.


Når I færdes i skoven er det meget vigtigt at holde øje med evt. skovarbejdere og  skovmaskiner. Entreprenørerne har rigeligt at gøre med at passe deres arbejde med sav eller maskine, og har ikke nødvendigvis øje for jer.

Det er livsfarligt at gå for tæt på. Placer jer så langt væk som muligt og vent på at entreprenøren har set jer, og kan  vinke jer forsvarligt igennem.


Jeg har forsøgt at sammensætte 3 ruter med forskellig længde. Før musen hen over det kort I ønsker at printe ud. I øverste højre hjørne  af de forskellige ruter/ skovkort er der en lille firkant med en pil, der klikker billedet op i en størrelse som kan printes ud. Hvis det ikke lykkes, kan I sende en mail til oelandskov@mail.dk, og jeg kan sende kortet til jer i et format som let kan printes ud.

Rigtig god fornøjelse.

Skovkort med farvelagte bevoksninger.

4,8 KM

3 KM

6,8 KM

Oven over skyerne er himlen altid blå