Projekter 2018 - 2019

Maj 2018:

Ildsjæle gør en forskel, og tideligere på året fik jeg en henvendelse fra en af slagsen - nemlig Peter Kvist - som synes det ville være en fantastisk ide at markere de stier som jeg i forvejen havde liggende på min hjemmeside. Vi startede et samarbejde op sammen med Hjerterforeningen, og kunne d. 9 maj invitere til indvielse af 3 hjerterstier, hvor omkring 200 mennesker mødte op.

Borgmester Mogens Gade m.fl. holdt taler, Øland Karlekammerkor sang bl.a. I skovens dybe stille ro, og Hjerterforeningen have sponsoret sunde sager, som blev serveret på Øland Skovs nye hjemmeproducerede bord. Materialerne til bordet kom fra Øland Skov, og Skovmand & co. udførte arbejdet med konstruktionen. Fantastisk oplevelse.Og så har jeg haft den kæmpe oplevelse at være med til at ringmærke en Havørneunge.

Juni 2018:

En del af Øland skov er temmelig lavtliggende, og gennem tiderne har træerne i visse områder "mistet fodfæstet". Jeg valgte derfor at renafdrive et mindre område, primært for at rydde op men bestemt også rent visuelt. I stedet for at plante, har jeg valgt at grave en 2000 m3 stor sø, og det bliver fantastisk spændende at se søen om et års tid, hvor græsset er kommet op omkring søen og vandstanden er i fuld højde.2017,2018 og nu 2019

GLARBORGEN

Et fantastisk projekt i Birkefogeddalen, som er under udarbejdelse.

Følg med på Facebook, Glarborgen. Eller www.glarborgen.dk